6 Haziran Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma
  • Abone Girişi
  • Abone Ol
İş dünyasında haftanın atamaları
Haberler

İş dünyasında haftanın atamaları

Nafizcan Önder
29 Nisan 2022
10 dk okuma

Philips’te iki yeni atama 

2014 yılından bu yana Philips Kişisel Sağlık İş Biriminde önemli pozisyonlarda görev alan Hatice Vanlıoğlu, Nisan 2022 itibarıyla Philips Kişisel Sağlık Orta Doğu, Türkiye ve Afrika Pazarlama Direktörü olarak atandı. 2016 yılında Philips’e Pazarlama Müdürü olarak katılan Burcu Okudur ise Philips Kişisel Sağlık Ürünleri Türkiye Pazarlama Liderliği’ne getirildi.

Philips Kişisel Sağlık Orta Doğu, Türkiye ve Afrika Pazarlama Direktörü: Hatice Vanlıoğlu

İş dünyasında haftanın atamaları

İstanbul Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nden mezun olduktan sonra profesyonel hayatına Dandy Sakız bünyesinde Yetişkin Sakızları Kategori Asistanı olarak başlayan Hatice Vanlıoğlu, 2 sene boyunca First markasında çalıştı. 2002 senesinde Türk Henkel’e katılan Vanlıoğlu, çeşitli yöneticilik pozisyonlarının ardından Kozmetik İş Birimi Pazarlama Direktörü pozisyonunda görev aldı.

2014 senesinde Philips bünyesine Kişisel Bakım ve Anne Bebek Grubu kategorilerinden sorumlu Kıdemli Pazarlama Müdürü olarak katılan Vanlıoğlu, bu dönemde Elektrikli Epilasyon Ürünleri pazarında büyük bir yenilik olan ışık atımlı tüy alma teknolojisi IPL kategorisinin Türkiye lansmanını gerçekleştirdi. 2016-2018 dönemleri arasında Orta Doğu ve Türkiye Bölge sorumluluğu alarak Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan, Levant ve Körfez Ülkelerinde birçok tüketici araştırmasına ve ürün lansmanına liderlik etti. 

Hatice Vanlıoğlu, Nisan 2022 itibarıyla Philips Kişisel Sağlık Orta Doğu, Türkiye ve Afrika Pazarlama Direktörlüğü görevine atandı. 

Philips Kişisel Sağlık Ürünleri Türkiye Pazarlama Lideri: Burcu Okudur

İş dünyasında haftanın atamaları

İstanbul Teknik Üniversitesi İşletme Mühendisliği bölümünden mezun olan Burcu Okudur, profesyonel hayatına Ülker’de Ürün Müdür Yardımcısı olarak başladı. Daha sonra Nivea Beiersdorf Türkiye şirketinde farklı ürün gruplarında farklı görevlerde yer aldı. 

Okudur, 2016 senesinde Philips’e Pazarlama Müdürü olarak katıldı. Bu dönemde toplam tüy alma ürün kategorisinde penetrasyonu artırmak, dünyadaki en iyi pazar payı sonuçlarına ulaşılmasını sağladı. Daha sonra Kişisel Bakım Kategori Liderliği görevini üstlenen Okudur, Kişisel Bakım kategorilerinde yeni stratejilerin oluşturulmasına ve yeni ürün kategorileri lansmanlarının yapılarak tüketici ile buluşmasına liderlik etti.   

Burcu Okudur, Nisan 2022 tarihi itibarıyla Philips Kişisel Sağlık Ürünleri Türkiye Pazarlama Lideri olarak görevine devam edecek.

istegelsin’in yeni CEO’su Dehşan Ertürk oldu

İş dünyasında haftanın atamaları

Yıldız Ventures COO ve istegelsin Chief Commercial Officer olarak görev yapan Dehşan Ertürk, istegelsin’in yeni CEO’su oldu.

Dehşan Ertürk, 1997 yılında Marmara Üniversitesi İngilizce İktisat bölümünden mezun olduktan sonra 2001 yılında New York Şehir Üniversitesi Baruch Koleji’nde İşletme alanında yüksek lisansını tamamlamıştır.

Kariyerine hızlı tüketim sektöründe başlayan Ertürk, Amerika Birleşik Devletleri’nde danışmanlık ve pazar araştırma tecrübeleri de edinmiş ve Türkiye’ye dönerek Ülker’de çalışmıştır.

2006 – 2016 yılları arasında Türkiye’de telekom sektöründe üst düzey yöneticilik rolleri üstlenen Ertürk, 2014-2016 yılları arasında, Avea, Türk Telekom ve TTNET şirketleri tek çatı altında toplanırken Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürüterek , bütünsel müşteri deneyiminin yeniden tanımlanmasına ve pazarlama faaliyetlerinin birleşmesine liderlik etmiştir.

Yıldız Holding ailesine 2020 yılında katılan Ertürk, istegelsin CEO’su olarak atanmadan önce Yıldız Ventures COO’su olarak çalışmaktaydı.

Türkiye Finans’ta üst düzey atamalar

Türkiye Finans Katılım Bankası kurum içerisinde üst düzey atamalar gerçekleştirmeye devam ediyor. Murat Altun, Ticari Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı olurken; Kredi Kalitesi ve Tahsilatlar Genel Müdür Yardımcılığı görevine Ogün Ataoğlu getirildi.

Murat Altun, kariyerine Türkiye Finans Ticari Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı olarak devam edecek

İş dünyasında haftanın atamaları

Türkiye Finans Katılım Bankası, çalışanlarına kurum içi kariyer fırsatları yaratmak amacıyla yeni atamalar gerçekleştirmeye devam ediyor. 2018 yılından bu yana Türkiye Finans’ta Ticari ve Kurumsal Bankacılık alanlarında Satış Direktörlüğü görevini sürdüren Murat Altun, 18 Nisan itibarıyla bankanın Ticari Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı oldu. Bankacılık kariyerine 1998 yılında Türk Ticaret Bankası’nda Müfettiş olarak başlayan Altun, yaklaşık 20 yıl boyunca çeşitli bankalarda; Ticari ve Kobi Bankacılık Müdür Yardımcılığı, Şube Müdürlüğü, Satış Müdürlüğü ve Bölge Direktörlüğü pozisyonlarında görev aldı.

Ogün Ataoğlu, Türkiye Finans Kredi Kalitesi ve Tahsilatlar Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı

İş dünyasında haftanın atamaları

Türkiye Finans’ta 2003 yılından bu yana çeşitli pozisyonlarda görev alan ve son olarak kurumun İç Kontrol ve Uyum Direktörü görevinde bulunan Ogün Ataoğlu ise 18 Nisan itibarıyla Türkiye Finans Kredi Kalitesi ve Tahsilatlar Genel Müdür Yardımcısı olarak yeni görevine atandı. Kariyerine 1999 yılında EGSBank’ta Müfettiş Yardımcısı olarak başlayan Ataoğlu, 2003 yılından itibaren Türkiye Finans’ta İç Kontrol Başkanlığı’nda ve Uyum Müdürlüğü’nde çeşitli pozisyonlarda görev aldı. 2016-2019 yılları arasında İç Kontrol Direktörü olarak banka kariyerine devam eden Ogün Ataoğlu, 2019 yılından itibaren Türkiye Finans’ta İç Kontrol ve Uyum Direktörü olarak görev alıyordu.

AVON Türkiye’nin yeni İletişim Lideri Nazlı Çil oldu

İş dünyasında haftanın atamaları

Avon Türkiye’nin kurumsal iletişim departmanına sektörün deneyimli isimlerinden Nazlı Çil dahil oldu. Nazlı Çil, Avon Türkiye’de İletişim Lideri olarak görev yapacak. 

Nazlı Çil, İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık Bölümü’nden mezun oldu.  Halkla ilişkiler sektöründeki deneyimi ardından Yapı Kredi’nin Kurumsal İletişim Departmanı’nda görev yapan Çil, 10 yılı aşkın süre boyunca bankanın çeşitli pozisyonlarında rol aldı. Son olarak Yapı Kredi Medya İlişkileri Müdürlüğü görevini üstlenen Nazlı Çil, 10 Ocak 2022 itibariyle de Avon Türkiye ailesine İletişim Lideri olarak katıldı. 

Mondelēz International Türkiye’den yeni atama

İş dünyasında haftanın atamaları

Mondelēz International’ın dünyadaki önde gelen pazarlarından biri olan Türkiye’nin yeni Kurumsal ve Kamu İlişkileri Müdürü, sektörün deneyimli isimlerinden Demokan Konyalıgil oldu.

Lisans eğitimini Marmara Üniversitesi Ekonomi bölümünde tamamlayan Demokan Konyalıgil, lisans üstü eğitimini Bournemouth Üniversitesi’nde, Uluslararası İşletme alanında yaptı. Profesyonel iş hayatına Moore Stephens şirketinde Denetçi olarak başladı. 2006-2008 yılları arasında Frito Lay Gıda’da İç Denetim ve Uyum Yöneticisi olarak çeşitli sorumluluklar aldıktan sonra 2008 yılında girdiği Coca-Cola İçecek’te sırasıyla Kıdemli İç Denetim Uzmanı, BDT Bölgesi Kurumsal İlişkiler Müdürü ve son olarak Grup Kurumsal İlişkiler Müdürü olarak çalıştı.

Görevi sürecinde Orta Doğu ve Orta Asya ülkelerinden de sorumlu olarak halkla İlişkiler ve iletişim çalışmalarına öncülük etti. İtibar ve medya kapsamını yükselten marka konumlandırma çalışmalarını da yürüten Konyalıgil, marka imajını ve çalışan bağlılığını iyileştirmek üzere yenilikçi KSS stratejileri geliştirdi ve başlattı.

Hızlı Tüketim Ürünleri (FMCG) sektöründe, kamu ve kurumsal ilişkiler alanında 18 yılı aşkın uluslararası bir deneyime sahip olan Demokan Konyalıgil, Mondelēz International Türkiye’de kurumsal ve kamu ilişkilerinden sorumlu olacak.

Nivogo’nun yeni CMO’su Tunahan Kafa oldu

İş dünyasında haftanın atamaları

Türkiye’nin moda endüstrisindeki ilk re-commerce girişimi Nivogo, markalaşma ve büyüme vizyonu doğrultusunda yönetim kadrosunu güçlendiriyor.

İstanbul Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra kazandığı bursla Amerika’da Harvard Professional Development Programı’na katılan Tunahan Kafa, profesyonel iş hayatına Telekom sektöründe başladı. Daha sonra P&G ve Unilever gibi alanlarında lider global FMCG şirketlerinde birçok önemli pozisyonda markalara liderlik etti. Prematüre Gücü, Kız Gibi, Okula Devam gibi hala adından söz ettiren ve Türkiye ve dünyada ödüller alan marka iletişim projelerine liderlik eden Tunahan Kafa, 10 yılı aşkın süredir başarıyla sürdürdüğü pazarlama kariyerin yeni dönemde Nivogo’nun CMO’su olarak devam ettirecek.

Salt İletişim Grup’a yeni Kreatif Direktör

İş dünyasında haftanın atamaları

Reklam dünyasının tanınmış isimlerinden Sezgin Rızaoğlu yeni dönemde Salt İletişim Grup’un kreatif direktörü oldu.

Darüşşafaka Lisesi ve Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden mezun olan ve reklam sektöründe 15 yıldır tecrübesi bulunan Sezgin Rızaoğlu; Alice BBDO, Çözüm İstanbul, Leo Burnett İstanbul ve Havas İstanbul reklam ajanslarında Mercedes-Benz, Jeep, Doğuş Otomotiv, Kâmil Koç, Citroen, Peugeot, Teknosa, Frito Lay, Pepsi, Samsung, Petlas, Mitsubishi, Metro, Nutella, Siemens, Bosch başta olmak üzere pek çok markanının iletişimlerini, birçok farklı ekibe liderlik ederek sürdürdü. 

Cannes Lions, Kristal Elma, Golden Drum gibi çeşitli ulusal ve yerel yarışmalarda birçok ödüllü kampanyaya imza atan tecrübeli isim Sezgin Rızaoğlu, yeni dönemde Salt İletişim Grup‘un tüm kreatif ve dijital operasyonlarını yönetecek.

Serdar Oghan Yönetim Kurulu Üyesi olarak Kriptrade’e katıldı

İş dünyasında haftanın atamaları

Kripto para sektörüne iddialı bir giriş yapan “Kriptrade” yönetim kadrosunu daha da güçlendirdi. Finans ve Bankacılık sektörünün tanınan ismi Serdar Oghan Yönetim Kurulu Üyesi olarak göreve başladı.

Finans ve Bankacılık sektöründe 35 yıllık yönetim tecrübesine sahip olan Serdar Oghan, Robert Kolej ve Ankara Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden mezun olduktan sonra eğitim hayatını University of Notre Dame’da Finans üzerine MBA yaparak tamamladı.

Oghan, kariyerinde Merkez Bankası(Para Piyasaları), Garanti Bankası(TMU ve Finansal Kurumlar), Garantibank International NV(Romanya Genel Müdürü) ve Doğuş Holding’de çeşitli yönetim kademelerinde görev almıştı…

SoftwareONE’ın yeni CTO’su Murat Saraçoğlu oldu

İş dünyasında haftanın atamaları

SoftwareONE Turkey’de yeni bir dönem başlıyor. Şirketin CTO pozisyonuna sektörün tecrübeli isimlerinden Murat Saraçoğlu getirildi.

Sektörde 30 yılı aşkın süreyi geride bırakan Saraçoğlu bu süre zarfında IT sektörünün önde gelen firmalarında yönetici pozisyonlarında çalıştı. Yönetilen Hizmetler, Dijital Dönüşüm Projeleri, Bulut ve Datacenter Çözümleri gibi pek çok alanda sayısız tecrübesi bulunan Saraçoğlu; Bilkent Üniversitesi’nden Bilgisayar Teknolojileri ve Programlama lisansına, Yedi Tepe Üniversitesi’nden ise MBA yüksek lisansına sahip.

Son olarak Avrupa Otoyolu’nda 2,5 yıl boyunca CIO’luk görevini üstlenmiş olan Saraçoğlu IT sektöründe masanın hem son kullanıcı hem tedarikçi koltuklarında oturmuş olmanın verdiği perspektif ile SoftwareONE’a yeni bir soluk getirecek. 

Füsun Kuran, Tutumludukkan.com ve Tutumluanne.com’a CEO ve Yönetim Kurulu üyesi olarak atandı

İş dünyasında haftanın atamaları

Türkiye’de ikinci el çocuk ve kadın ürünlerine yönelik kurulan ilk online satış platformu Tutumlu Anne’nin yeni CEO’su Füsun Kuran oldu.

2020 yılının ortasında Tutumlu Dükkan modelini de hayata geçiren Tutumlu Anne Platformu’nun yeni CEO’su Füsun Kuran oldu. İş hayatına Arthur Andersen’da denetimci olarak başlayan Füsun Kuran kariyerine devam ettiği Stefanel’de 2001 yılında Genel Müdür oldu. 2005’te Capital Dergisi “Başarıya Yürüyen En Genç Genel Müdür’’ ödülüne layık görüldü.

2013 yılında Brooks Brothers Genel Müdürü olan Füsun Kuran, 2019 Ocak ayına dek Brooks Brothers ve Edwards markalarının olduğu RMK Classic’de CEO olarak görevini yürüttü.  2010-2012 ve 2014-2016 yıllarında iki dönem Tescilli Markalar Derneği (TMD) Başkanlığı yapan Kuran, şu anda ise derneğin başkan yardımcısı olarak görev alıyor. İş dünyasının deneyimli ismi Füsun Kuran, hayati tehlikesi olan hastalıklarla mücadele eden çocuklara yönelik uluslararası bir oluşum olan Bir Dilek Tut Derneği’nin (Make-A-Wish® Türkiye) ardından Tutumlu Anne’nin CEO’su görevini üstlendi.

İnci Ecza Deposu’nda iki atama birden   

İnci Ecza Deposu, atamalarla insan kaynağı kadrosunu geliştiriyor. Bu doğrultuda Satın Alma Müdürü olarak görev alan Murat Yılmaz Ticaret Direktörü olarak, Mali ve İdari İşler Müdürü olarak görev alan Murat Günay ise, Mali İşler Direktörü olarak atandı.

İnci Ecza Deposu Ticaret Direktörü: Murat Yılmaz

İş dünyasında haftanın atamaları

Atatürk Üniversitesi Moliküler Biyoloji alanında yüksek lisans eğitimi alan Murat Yılmaz, Hedef Alliance’da Ticaret Satış Müdürü olarak çalıştı. 2017 ila 2020 yılları arasında Vem İlaç’ta Satış Eğitim Müdürü görevini üstlendi. Yılmaz, İnci Ecza Deposu Ticaret Direktörü olarak atanmadan önce 2020 yılından bu yana Satın Alma Müdürü olarak görev alıyordu.

İnci Ecza Deposu Mali İşler Direktörü: Murat Günay

İş dünyasında haftanın atamaları

İstanbul Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu olan Murat Günay, Uluslararası Lojistik’te muhassebe ve finans müdürü olarak çalıştı. 2009 ila 2014 yılları arasında Bursa Ecza Kooperatifi’nde finans müdürlüğü yapan, 2014 ila 2016 yılları arasında Saypa A.Ş.’da bütçe ve planlama müdürü olarak görev alan Günay, İnci Ecza Deposu Mali İşler Direktörü olmadan önce 2017 yılından bu yana şirketin Mali ve İdari İşler Müdürü olarak görev alıyordu.

Six Senses Kaplankaya’nın yeni Yiyecek ve İçecek Direktör Yardımcısı Mehmet Gazezoğlu oldu

İş dünyasında haftanın atamaları

Six Senses Kaplankaya,  yeni sezonda kapılarının  yeniden açılmasıyla  birlikte üst düzey atamalarına devam ederek yönetim kadrosunu güçlendiriyor. Six Senses Kaplankaya’nın yiyecek ve içecek direktörlüğü yardımcısı görevine turizm, otelcilik ve restoran sektörünün deneyimli profesyoneli Mehmet Gazezoğlu getirildi.

Satış ve Pazarlama Turizm ve Konaklama İşletmeciliği eğitiminin ardından; otelcilik kariyerine 2007 yılında başlayan Mehmet Gazezoğlu , turizm, yeme-içme ve restoran müdürlüğü alanındaki tecrübesini Türkiye’de yer alan lüks segment otellerde edindiği deneyimlerle perçinledi. Kempinski Katar Marsa Malaz Kempinski Katar ve Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum’da restoran müdürlüğü  ve ardından yeme-içme müdürlüğü yapan Gazezoğlu Six Senses Kaplankaya’da yeme-içme departmanı yardımcı direktörlüğüne atanmadan önce 2020’den beri otel bünyesinde yeme-içme müdürü olarak görev almaktaydı.

Mehmet Gazezoğlu,  yeme-içme  alanındaki deneyimini Six Senses Hotels Resorts Spas uluslararası sürdürülebilirlik felsefesi çerçevesinde sunacağı hizmetlerde değerlendirecek.

ÖSGD 10. Dönem Yönetim Kurulunu belirledi

İş dünyasında haftanın atamaları

Şirketler için Kurumsal Gönüllülük Programları geliştirilmesi, çalışanların gönüllü olarak bilgi ve deneyimlerini paylaşabilecekleri projelerin kurgulanması, kurumsal gönüllülüğün teşvik edilmesi amacıyla 2002’den beri faaliyet gösteren Özel Sektör Gönüllüleri Derneği’nin 10. Dönem Yönetim ve Denetim Kurulları seçimleri sonuçlandı.

Kurumsal Gönüllülük Programları ile gönüllülük çalışmalarını sürdüren, üye şirketleri, aktif gönüllü çalışanları ve iş birliği yapılan sivil toplum kuruluşları ile geniş bir gönüllülük ağı yaratan ÖSGD’nin Yönetim Kurulu Başkanlığı’na, derneğin kurucularından ARGE Danışmanlık Yönetici Ortağı Pınar Ilgaz seçildi.

Boğaziçi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu olan Pınar Ilgaz, profesyonel çalışma hayatına 1989 yılında Emlak Bankası’nda başlamıştır. 1995 yılından beri ARGE Danışmanlık bünyesinde Yönetici ortak olarak, yönetişim, sürdürülebilirlik, kurumsallaşma yönünde yönetim danışmanlığı yapmaktadır. Ayrıca, 2014 yılında kurulan ve kâr amacı gütmeyen Argüden Yönetişim Akademisi Vakfı’nın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığını yürütmekte olan ILGAZ, aynı zamanda üçü halka açık olmak üzere 4 şirkette Bağımsız Yönetim Kurulu üyeliği yapmaktadır.

Sürdürülebilir Başarı Modeli, Kurumsal Yönetişim Modeli, Değişim Yönetimi, Gönüllü Kuruluşların Yönetimi başlıklı kitapların yazarlarından olan Pınar Ilgaz evli ve iki çocuk annesidir.

Türkiye’deki Azerbaycanlı İş Adamları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Elshan Guliyev oldu

İş dünyasında haftanın atamaları

Türkiye Cumhuriyeti’nde faaliyette bulunan Azerbaycanlı veya Azerbaycan asıllı iş insanlarının ticari, ekonomik ve teknik alanlardaki iş birliğini geliştirmek, bu konularda bilgi, görgü ve karşılıklı teknolojilerinden yararlanmak amacıyla 2012 yılında, 16 tüzel ve gerçek kişinin katılımıyla kurulan “Türkiye’deki Azerbaycanlı İş Adamları Birliği”nin (TAİB) yeni yönetim kurulu başkanı Elshan Guliyev oldu.

Elshan Guliyev, 2011 yılında temellerini attığı InvestAZ Yatırım Menkul Değerler A.Ş’nin. Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanıdır. Bakü Borsası ve Borsa İstanbul’da da ortaklığı bulunan InvestAZ’nin Türkiye ve Azerbaycan başta olmak üzere birçok ülkede binlerce müşterisi bulunmaktadır. InvestAZ, Forex, Fon Yönetimi, Hisse Senedi, Tahvil ve Kurumsal Finansman, Borsa İstanbul’da işlem gören şirketlerin alım-satım aracılığı, Kaldıraçlı ve Türev işlem aracılığı ve yeni şirketlerin halka arza hazırlanması alanlarında hizmet vermektedir. InvestAZ finans dünyasını sadeleştiren bakış açısı, inovasyon ve Ar-Ge çalışmalarına yaptığı yatırımlar ile öne çıkmaktadır.

Geçtiğimiz hafta gerçekleşen atamaları incelemek için tıklayın!

featured
1 Japonya'da tüm kan gruplarıyla uyumlu yapay kan geliştirildi
Japonya’da tüm kan gruplarıyla uyumlu yapay kan geliştirildi
2 Mayıs ayının reyting şampiyonu gazetecileri
Mayıs ayının reyting şampiyonu gazetecileri
3 Builder.ai iflas etti: “Yapay zeka” arkasında 700 kişilik yazılım ekibi çıktı
Builder.ai iflas etti: “Yapay zeka” arkasında 700 kişilik yazılım ekibi çıktı
4 McKinsey’den sessiz dönüşüm: 5 bin kişi işten çıkarıldı
McKinsey’den sessiz dönüşüm: 5 bin kişi işten çıkarıldı
5 Gizli müşteri uyarıyor: "Hizmet kalitesi eriyor, sadakat tehlikede!"
Gizli müşteri uyarıyor: “Hizmet kalitesi eriyor, sadakat tehlikede!”
Güncel Haberler
Türkiye'deki elektrikli otomobil sayısı iki yılda 13 kat arttı!
Türkiye’deki elektrikli otomobil sayısı iki yılda 13 kat arttı!
İş dünyasında haftanın atamaları (2-6 Haziran)
İş dünyasında haftanın atamaları (2-6 Haziran)
"Çocuk oyunu" aslında hiç de çocuk oyunu değil!
“Çocuk oyunu” aslında hiç de çocuk oyunu değil!
Sosyal Medya
  • FACEBOOK
  • TWITTER
  • LINKEDIN
  • INSTAGRAM
  • YOUTUBE

İlgili Haberler

Çinli teknoloji devleri Nvidia'nın H20 çiplerini stokluyor
Haberler
Çinli teknoloji devleri Nvidia’nın H20 çiplerini stokluyor
İrem Alimoğlu
25 Nisan 2025
PwC, yeni dönemini “So You Can” kampanyasıyla başlattı
Haberler
PwC, yeni dönemini “So You Can” kampanyasıyla başlattı
Nafizcan Önder
30 Nisan 2025
Cannes Lions 2025 kısa listeleri açıklanmaya başlandı!
Haberler
Cannes Lions 2025 kısa listeleri açıklanmaya başlandı!
Sena Tufan
3 gün önce
Zeynep Tonguç, Golden Drum 2025 jürisinde...
Haberler
Zeynep Tonguç, Golden Drum 2025 jürisinde…
Nafizcan Önder
4 Nisan 2025
  • Yarışmalar
  • Temsilcilikler
  • Etkinlikler
  • Yayınlar
Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar
Temsilcilikler Temsilcilikler Temsilcilikler
Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler
Yayınlar

Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi, No:7, Yegane Apartmanı, Kat: 2, Daire: 4,
Şişli/İstanbul

rota@rotayayin.com.tr
0 (212) 211 11 12

  • Haberler
  • Yazarlar
  • Söyleşiler
  • Yaratıcı İşler
  • Etkinlikler
  • Kariyer
  • Üye Girişi
  • Kayıt Ol
  • Hakkımızda
  • Künye ve İletişim
  • KVKK Açık Rıza Beyanı
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Gizlilik, Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Asquared WordPress Agency tarafından tasarlanmış ve kodlanmıştır.