Fairy’nin tarihi restoranlar yolculuğu Mardin ile devam diyor
P&G markalarından Fairy, Türk mutfağındaki keyifli yolculuğuna tarihi restoranlarla devam ediyor. İstanbul ve İzmir Alaçatı’nın ardından Mardin’de 40 yıllık bir konakta yer alan Asude-i Merdin’in kullandığı ve eskidiğini düşündüğü tencereler, Fairy Platinum Plus ile “#yenigibitertemiz” sloganıyla yıkandı.
Türk mutfağındaki yolculuğuna tarihi restoranlarla devam eden ve Türkiye’nin 7 bölgesindeki tarihi restoranları #yenigibitertemiz sloganıyla mutfak gereçlerini temizlemek için kolları sıvayan Fairy’nin İstanbul’da başlayan yolculuğu İzmir Alaçatı’dan sonra Mardin ile devam ediyor.
P&G Türkiye ve Kafkasya Ev Bakım Kategorisi Marka Müdürü Ezgi Öztorun: “2010 yılından bu yana yemek kültürü ana iletişim çatılarımızdan biri oldu. Leziz yemek tarifleri ve mutfak sırlarını tüketicilerle paylaştık. Gelenekselleşen Fairy Yemek Şenlikleri’nde tüketicilerle bir araya geldik. Mutfak zenginliğimizi kalıcı bir yapıta dönüştürmek amacıyla, ‘Türkiye’nin Köfteleri’, ‘Türkiye’nin Çorbaları’ ve ‘Türkiye’nin Pilavları’ kitaplarını tüketicilerle buluşturduk. Fairy, Türk mutfağındaki keyifliği yolculuğuna tarihi restoranlarla devam ediyor. Türkiye’nin 7 bölgesindeki tarihi restoranları #yenigibitertemiz yapmak için kolları sıvadık. İstanbul ve İzmir’in ardından tarihi ve kültürel varlıkları ile tam bir açık hava müzesi niteliği taşıyan Mardin’deyiz. Mardin’de kaburgacı denildiğinde ilk akla gelen Kaburgacı Mahmut Usta’nın sahibi olduğu, Mardin’de 40 yıllık bir konakta yer alan Asude-i Merdin’in kullandığı ve eskidiğini düşündüğü tencereler, Fairy Platinum Plus ile #yenigibitertemiz yapıldı. 40 yıldır aynı usulle pişen ‘lezzeti bol ama temizlemesi zor’ yemekler #yenigibitertemiz tencerelerde tarihe tanıklık etmeye devam edecek.”