Starbucks tandır dürüm satmaya başladı
Yeni Starbucks Mutfak’tan konsepti için Beslenme Uzmanı Dilara Koçak, özel bir menü hazırladı. Hafif ve düşük kalorili seçeneklerin yer aldığı Starbucks Fit Menü’de zengin içeriğe sahip, bol lifli, yüksek proteinli, düşük kalorili, Vejetaryen ve Glutensiz seçenekler yer alıyor. Seçeneklerin arasında en ilgi çekicisi ise “Tandır dürüm…”
Farklı beslenme ihtiyaçlarına ve günün farklı öğünlerine uygun pek çok yeni alternatifin yer alacağı konseptin ilk basamağı Dilara Koçak imzası taşıyan Fit Menü. Vejetaryen, glutensiz pek çok seçeneğin yer aldığı menüde Starbucks’da görmeye alışık olmadığımız bir de Etli Dürüm yer alıyor. Tandır dana eti ve sebzeli dürümle Starbucks Türkiye’nin damak tadına daha çok uyum sağlamayı amaçlamış gibi görünüyor.
Vejetaryen seçeneklerini de artıran Starbucks, “Avokadolu Peynirli Sandviç”den tam buğday unlu tortilla içinde özel humus ve ıspanak sosu ile fırınlanmış sebzelerin yer aldığı “Go Green Dürüm” ve fırınlanmış sebzelerle hazırlanarak özel zerdeçallı sosuyla sunulan “Sebzeli Mercimek Salatası”nı da seçeneklerine ekliyor.
Gutensiz alternatiflerin de yer aldığı menüde tatlı kategorisinde fit lezzetler de çoğalıyor. Starbucks, “Mutfak” konseptiyle kahve kültürünün yanı sıra kendine has menüsüyle restoranlara da rakip olacak gibi görünüyor.